PRIDI PA PROBAJ!

Naš najhitreje rastoči gibalni center v Sloveniji je zdaj na voljo BREZ VEZAVE, BREZ RIZIKA in z garancijo, da če ti karkoli ne bo všeč, dobiš denar nazaj!

Ta ponudba je namenjena TEBI ki odlašaš, čeprav je čas da z gibanjem in urejeno prehrano prevzameš kontrolo nad lastnim zdravjem!

» PRIDI PA PROBAJ « » PRIDI PA PROBAJ «

KAJ JE VKLJUČENO V PRIDI PA PROBAJ TEDEN?

V enem tednu ti bomo dokazali, zakaj smo DRUGAČNI. V klasičnih fitnes centrih si prepuščen samemu sebi – pri nas boš užival med ljudmi, ki se med seboj motivirajo in spodbujajo k doseganju rezultatov. Zaslužene rezultate boš kmalu opazil tudi sam!
TRENIRAL BOŠ MED POZITIVNIMI LJUDMI! Ob prvem obisku te ljudje ne gledajo postrani, temveč te vzamejo pod okrilje in skrbijo da ti uspe – smo kot velika družina!

USPEŠNE ZGODBE

Milko Panikvar / Vodja avtocestne policije

Ko grem iz treninga sem vedno zadovoljen, ker je vedno nekaj novega.

Poglej Video
Larisa Majcen / Pevka

Vsaka ženska želi nekaj naredit za sebe!

Poglej Video
Jelica Kamenšak / Podjetnica

Trening ni breme, trening je sprostitev. Vsaka ženska mora delati na moči.

Poglej Video

KDO SMO?

Matic Hojnik

Matic Hojnik je ustanovitelj M2X Cluba, najhitreje rastočega gibalnega centra v Sloveniji . M2X Club je prepoznan kot eden vodilnih gibalnih centrov v regiji In je edini center, ki je predstavljen na veliki plaformi kot je CNN. Le v zadnjem letu je M2X Club v Mariboru spremenil življenja več kot 500 ljudem. Matic Hojnik je delal po celem svetu – v Dubaju osvojil naziv TOP trenerja, treniral je tako olimpijske smučarke kot tudi reprezentante Slovenije in profesionalne atlete.

Specializiran je za delo s strankami, ki imajo probleme z bolečinami v vratu, zgornjem delu hrbta, križu, kolenu in gležnjih. Z veseljem pomaga tudi tistim, ki bi radi shujšali in prevzeli kontrolo nad svojim zdravjem.

M2X Club je za vse – ne glede na starost ali fizično pripravljenost. Dobrodošli so vsi, ki si želijo trenirati po preizkušenih metodah, ki prav vsakemu prinesejo željene rezultate.

Metode, po katerih se izvajajo treningi so znanstveno podprte. O rezultatih ne rabimo govoriti sami, saj o njih govorijo naši člani – poglej si zgodbe o uspehu na povezavi.

ZAČNI ŠE DANES!

Imaš kakršnokoli vprašanje?
Pošlji nam email na [email protected] ali nas pokliči na 069 704 839.
Vedno pa nas lahko obiščeš v gymu.