POLITIKA VARSTVA OSEBNIH PODATKOV

Zelo smo pozorni na varovanje osebnih podatkov in spoštujemo zasebnost posameznika. Zavezujemo se, da osebne podatke, pridobljene preko “popup” okna in obrazca za kontakte skrbno varujemo.

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov.

Vaši podatki bodo uporabljeni izključno za namene obveščanja o naših dogodkih ter za obvestila, povezana z našo dejavnostjo in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1, ZVOP-2 (usklajeno z zadnjim drugim branjem april 2018, prilagojeno bo s sprejetjem ZVOP-2) in GDPR.

 

UPRAVLJAVEC

Upravljavec osebnih podatkov v pomenu, kot ga določata Splošna uredba EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov, je:

Matic Hojnik s.p.
Oreško nabrežje 9,

2000 Maribor
e-pošta: [email protected]
 
 

Osebni podatki

Matic Hojnik s.p., skladno z nameni opredeljenimi v tej Politiki zasebnosti in piškotkov, zbira naslednje osebne podatke:

  • ime;

  • email naslov;

  • podatke o uporabnikovi uporabi spletne strani (IP naslov, datumi in ure obiskov spletne strani, obiskane strani oz. URL-ji, čas zadrževanja na posamezni strani, skupni čas obiska spletne strani, ipd.);

  • podatke o tem kateri operacijski sistem ter brskalnik uporabljate in jezik brskalnika;

 

Določene podatke pridobivamo tudi s pomočjo piškotkov. Piškotki so majhne datoteke, ki se preko spletnega brskalnika naložijo na vaš računalnik, ko vstopite na spletno stran. Piškotki nam pomagajo izboljšati spletno stran in vašo izkušnjo s spletno stranjo (več o piškotkih lahko izveste v točki Politika piškotkov).

 

Uporaba osebnik podatkov

Zbiramo in obdelujemo vaše osebne podatke na podlagi privolitve posameznika ter zakonitega interesa. Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj in samo v namen za katerega so bili posredovani in zbrani.

Vaše osebne podatke uporabljamo za namene opravljanja storitev, in sicer da odgovorimo na vaša povpraševanja, vprašanja in komentarje, ki nam jih posredujete preko spletne strani. V ta namen zbiramo zgolj tiste vaše osebne podatke, ki nam jih posredujete na prostovoljen način. Matic Hojnik s.p. ne zbira in ne obdeluje vaših osebnih podatkov, razen kadar mu vi to omogočite oziroma kadar v to privolite, torej kadar nam pošljete povpraševanje, vprašanja ali komentarje ter kadar ima Matic Hojnik s.p. za zbiranje osebnih podatkov zakoniti interes. Šteje se, da z oddajo povpraševanja ali vprašanja na naši spletni strani soglašate s tem, da vam odgovorimo na vaš elektronski naslov ter da vam na elektronski naslov posredujemo informacije glede naših storitev. Iz seznama prejemnikov elektronskih sporočil se lahko odjavite preko elektronske pošte na naslov [email protected].

 

Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za drug namen, vas bomo predhodno kontaktirali ter zaprosili za vašo predhodno pisno privolitev.