M2X CLUB
fitnes Maribor

M2x Club fitnes Maribor, je več kot klasični fitnes.

M2X CLUB je center transformacije, v katerega pridejo ljudje, ki želijo pozitivne spremembe.

Tukaj smo ker verjamemo, da lahko ljudje s strastjo spremenijo svet in prav tako vplivajo na življenja mnogih drugih, ki iščejo pomoč.

Naše poslanstvo je pomagati vsakemu, da najde najboljšo verzijo sebe, živi življenje na polno, brez bolečin, uživa v športu in ljudem ki so mu blizu uspe nameniti veliko dobre energije.

Samo v dveh letih smo s kvalitetnim delom in ambicioznim pristopom postali eden izmed najhitreje rastočih gibalnih centrov v Sloveniji. Znani smo po našem unikatnem načinu treninga in individualnem pristopu, ki prinaša top rezultate  in izboljša kvaliteto življenja.

Ustanovitelj in lastnik Matic Hojnik – kineziolog in osebni trener je specialist za unikatne treninge kot so kineziološka vadba, osebno trenerstvo, vodena vadba, skupinska vadba, telovadba za starejše, prehransko svetovanje.

K nam prihajajo ljudje različnih starostnih skupin od 15. do 75. leta starosti, tako poklicni športniki, ki želijo izboljšati pripravljenost, kot podjetniki z namenom ohranjanja dobre kondicije in lažjega premagovanja stresa, ter ljudje srednjih let, ki se spet želijo počutiti mlajše. Poskrbimo tudi za osebe, ki imajo težave z rehabilitacijo po težjih poškodbah, bolečine v križu, kolku, slabim imunskim sistemom ali pa želijo preprosto samo shujšati.

Nismo klasični fitnes center – pri nas ponujamo celostno obravnavo s katero si spremenite življenje ne samo telo.

Za vas smo tukaj ker verjamemo, da lahko ljudje s strastjo spremenijo svet in prav tako vplivajo na življenja mnogih drugih, ki iščejo pomoč.

Naše poslanstvo je pomagati vsakemu, da najde najboljšo verzijo sebe, živi življenje na polno, brez bolečin, uživa v športu in ljudem ki so mu blizu uspe nameniti veliko dobre energije.

POSLANSTVO

VREDNOTE

PRIDRUŽI SE NAM V M2X Clubu

skupaj zmoremo več.

ZaČni zdaj