M2X ZIMSKE PRIPRAVE ZA NOGOMETAŠE

Si nogometaš? Rad delaš na polno? Si želiš čez zimo dvigniti svojo pripravljenost na višji nivo?
Potem pridi pa probaj!

Vsi naši nogometaši – od reprezentantov Slovenije do nogometašev ki igrajo v nižjih ligah vedo, da morajo trenirati vsak dan na polno, če ne se to takoj opazi na igrišču!

» PRIDI PA PROBAJ « » PRIDI PA PROBAJ «

ZAKAJ ENOSTAVNO MORAŠ TRENIRATI V ČASU ZIMSKE PAVZE?

Čez zimo imaš predolgo pavzo, zato hitro padeš izven ritma – le v nekaj tednih pridobiš maščobo in kilograme, padec forme pa je neizogiben. Potem nekaj poskušaš sam ampak vidiš, da ni to to. A tukaj pri nas je drugače!

Pri nas si boš s trdim delom nabral veliko prednost pred ostalimi nogometaši, ki tukaj ne trenirajo. Zakaj? Ker imamo top vaje za vsakega nogometaša, za vsako pozicijo na igrišču, da bo lahko vsak na igrišču hitrejši in bolj exploziven. Imamo dokazane metode, ki bodo vsakemu pomagale šprintati po 60/70 minuti – brez problema! Ko drugi več ne morejo – bo vsak naš nogometaš lahko, saj bo enostavno boljši!

Zagotavljamo ti, da te bomo dobro pripravili, da do poškodb vsekakor ne bo prišlo in da boš lahko celotno sezono odigral na zelo visokem nivoju!

USPEŠNE ZGODBE

Tomi Horvat / Nogometaš

Ful dobre vaje, ki jih še nisem videl nikjer.

Poglej Video
Marko Panikvar / Nogometaš

Tu ni starostne omejitve, lahko trenira vsak. Zato, ker je vse prilagojenu posamezniku.

Poglej Video
Erik A. / Nogometaš

Profesionalizem. Ve se kaj se dela.

Poglej Video

KDO SMO?

Matic Hojnik

Matic Hojnik je ustanovitelj M2X Cluba – fitnes Maribor, najhitreje rastočega gibalnega centra v Sloveniji . M2X Club je prepoznan kot eden vodilnih gibalnih centrov v regiji In je edini center, ki je predstavljen na veliki plaformi kot je CNN. Le v zadnjem letu je M2X Club v Mariboru spremenil življenja več kot 500 ljudem. Matic Hojnik je delal po celem svetu – v Dubaju osvojil naziv TOP trenerja, treniral je tako olimpijske smučarke kot tudi reprezentante Slovenije in profesionalne atlete.

Specializiran je za delo s strankami, ki imajo probleme z bolečinami v vratu, zgornjem delu hrbta, križu, kolenu in gležnjih. Z veseljem pomaga tudi tistim, ki bi radi shujšali in prevzeli kontrolo nad svojim zdravjem.

M2X Club je za vse – ne glede na starost ali fizično pripravljenost. Dobrodošli v našem clubu – fitnes v Mariboru so vsi, ki si želijo trenirati po preizkušenih metodah, ki prav vsakemu prinesejo željene rezultate. 

Metode, po katerih se izvajajo treningi so znanstveno podprte. O rezultatih ne rabimo govoriti sami, saj o njih govorijo naši člani – poglej si zgodbe o uspehu na povezavi.

ZAČNI ŠE DANES!

Imaš kakršnokoli vprašanje?
Pošlji nam email na [email protected] ali nas pokliči na 069 704 839.
Vedno pa nas lahko obiščeš v gymu.