fbpx

M2X CLUB VEČ KOT LE FITNES – PRIPRAVI SE NA POLETJE!

Logo M2X Club - Fitnes Maribor

60 DNEVNI IZZIV
PRIPRAVLJENI NA POLETJE
“Pridite na brezplačen prvi trening in se prepričajte, da boste z nami lahko šli FIT v poletje in to po akcijski ceni 297 EUR

 Prepričajte se, da je vaš zvok VKLOPLJEN! (Počakajte, da se video v celoti naloži)

Bodite pripravljeni

» PRIJAVI SE SEDAJ « » PRIJAVI SE SEDAJ «

KAJ LAHKO PRIČAKUJETE?
PROGRAM – PRIRAVLJENI NA POLETJE

 • Ste pripravljeni izgubiti odvečno težo in 5cm obsega okoli trebuha?
 • Garantiramo ti, da lahko to dosežete z našim strokovnim programom.
 • Pridružite se našemu ekskluzivnemu 60-dnevnemu programu PRIPRAVLJENI NA POLETJE in poskrbite, da boste letos poleti ponosni na svoj izgled!

ANALITSKE MERITVE TELESA IN UVODNI SESTANEK

Individualni pristop: Naše analitske meritve telesa vam bodo omogočile, da spoznate svoje trenutno fizično stanje, kar je ključno za pravilno načrtovanje treningov in doseganje ciljev.

Poglobljeno razumevanje: Na uvodnem sestanku bomo spoznali vaše zdravstvene posebnost, želje in pripravljenost, kar nam bo omogočilo, da oblikujemo program, ki je popolnoma prilagojen vam.

➤ Podpora strokovnjakov:  Naši strokovnjaki za kineziologijo vam bodo na voljo, da odgovorijo na vsa vprašanja in zagotovijo, da se vaš program prilagaja vašemu napredku in potrebam.

 

VODENI TRENINGI + KINEZIOLOGIJA

Usmerjenost k napredku:   Naši treningi so zasnovani tako, da poudarjajo vaše individualne sposobnosti, s pomočjo kineziologije pa bomo izboljšali vašo učinkovitost in preprečili poškodbe.

Profesionalno vodstvo:  Naši izkušeni trenerji bodo zagotovili, da so vaši treningi varni, učinkoviti in motivacijski, hkrati pa bodo upoštevali vaše individualne cilje.

➤ Prilagodljivost: Z našim prilagodljivim pristopom lahko treninge prilagodimo glede na vaš napredek in spremembe v življenjskem slogu, kar vam omogoča, da ostanete motivirani in osredotočeni na svoje cilje.

PREHRANSKO SVETOVANJE

➤ Celostna skrb:  Razumemo, da je prehrana ključni del vsakega fitnes programa. Naši strokovnjaki za prehrano vam bodo pomagali oblikovati načrt prehrane, ki bo podprl vaše treninge in pospešil vaše rezultate.

➤ Prilagojene smernice:  Vsakdo je drugačen. Naša prehranska svetovanja so prilagojena vašim individualnim potrebam, željam in ciljem, kar vam omogoča, da uživate v hrani, ki jo imate radi, hkrati pa se počutite bolje in dosežete svoje fitnes cilje.

➤ Podpora na vsakem koraku:  Ne gre samo za izdelavo načrta prehrane. Naši strokovnjaki bodo z vami skozi celotno pot, da vam ponudijo podporo, nasvete in prilagoditve, ko jih boste potrebovali. Tako vam lahko zagotovimo, da boste ostali na pravi poti do boljšega zdravja in fitnesa.

KAJ VKLJUČUJE 60 DNEVNI IZZIV
PRIPRAVLJENI NA POLETJE?

  3 x Semi-Privat Treningi, ki so prilagojeni glede na vašo starost in fizično pripravljenost,
  45 Minutni treningi – hitri in učinkoviti 45-minutni prilagojeni treningi

10 doatnih treningov – za dodatno kurjenje maščobe doma!
  Dnevnik prehrane, s katerim bo hujšanje lažje!
  Dostop do zasebne podporne skupine na Facebooku – motivacije vam ne bo zmanjkalo!
  Prej in Potem profesionalno fotografiranje s profesionalnim fotografom!
In še veliko več – pustite se presenetiti!

BONUS 

DOBILI  BOSTE EKSKLUZIVEN PRIROČNIK S RECEPTI

Vodene vadbe - napake ki se povzročajo pri vadbi in kako jih odpravimo.

Za vsakega novega člana pripravljamo poseben bonus –
ekskluziven priročnik z okusnimi in zdravimi recepti, ki še ni na voljo nikomur drugemu. 

» PRIJAVI SE SEDAJ «

KDO STOJI ZA VAŠIMI REZULTATI?
PROGRAM – PRIRAVLJENI NA POLETJE

Matic Hojnik

MATIC HOJNIK

 mag. kineziologije – ustanovitelj in glavni trener

Moja pot, ki me je vodila od profesionalnega športnika do vodje priznanih fitnes centrov po svetu (Gruzija, Rusija, Dubai), je utrla pot za edinstven pristop k usposabljanju, ki ga lahko ponudim danes.
V ZDA sem pridobil diplomo iz kineziologije in ameriške licence CPPS (Certified Physical Preparation Specialist), ISSA (International Sports Science Association) in Precision Nutrition, kar mi je odprlo vrata v globalni fitnes industriji.
Z veseljem bi vam prenesel to znanje, da bi vam pomagal doseči vaše fitnes cilje. Ne glede na to, kje se nahajate na svoji fitnes poti, sem tukaj, da vam pomagam doseči vaš največji potencial.

»Klasičnega fitnesa pri nas ni,
ker je za moje pojme dolgočasen«.

MNENJA STRANK GOVORIJO ZASE
PROGRAM – PRIRAVLJENI NA POLETJE

PRVI KORAK JE NAJTEŽJI.
NE ODLAŠAJTE, NAREDITE GA ZDAJ!

Naredite prvi korak k boljšemu počutju, zdravju in samozavesti.

Pridružite se našemu programu in doživite preobrazbo, ki vas bo spravila v boljšo formo, boljše zdravje in do večje samozavesti. Naše individualizirane metode in pristopi, podkrepljeni z znanostjo in prakso, vam bodo pomagali ne samo izboljšati svojo fizično pripravljenost, ampak tudi spremeniti vaš celoten pogled na zdravje in dobro počutje.

Poletje prihaja, zato ne čakajte – čas je, da spet zasijete!

KDO SMO – M2X CLUB MARIBOR?
PROGRAM – PRIRAVLJENI NA POLETJE

Matic Hojnik je ustanovitelj M2X Cluba, najhitreje rastočega gibalnega centra v Sloveniji .

M2X Club je prepoznan kot eden vodilnih gibalnih centrov v regiji In je edini center, ki je predstavljen na veliki plaformi kot je CNN. Le v zadnjem letu je M2X Club v Mariboru spremenil življenja več kot 500 ljudem.

Matic je pridobival znanja po celem svetu – v Dubaju osvojil naziv TOP trenerja, treniral je tako olimpijske smučarke kot tudi reprezentante Slovenije in profesionalne atlete.

Specializiran je za delo s strankami, ki imajo probleme z bolečinami v vratu, zgornjem delu hrbta, križu, kolenu in gležnjih. Z veseljem pomaga tudi tistim, ki bi radi shujšali in prevzeli kontrolo nad svojim zdravjem.

M2X Club je za vse – ne glede na starost ali fizično pripravljenost. Dobrodošli so vsi, ki si želijo trenirati po preizkušenih metodah, ki prav vsakemu prinesejo željene rezultate.

Metode, po katerih se izvajajo treningi so znanstveno podprte. O rezultatih ne rabimo govoriti sami, saj o njih govorijo naši člani – poglej si zgodbe o uspehu na povezavi.

AKCIJSKA CENA
PROGRAM – PRIPRAVLJENI NA POLETJE

Ekskluzivna cena:
297€

Tvoj trener, Matic (tvoj mentor, ki ti bo stal ob strani in te v teh 60 dnevih spravil v TOP formo)

P.S. Število mest v vseh naših programih je omejeno. Tisti, ki se boste udeležili akcije pa boste nagrajeni z nepozabno izkušnjo in seveda TOP rezultati!

Prijavite se še danes in naredite to poletje nepozabno!

FAQ – pogosta vprašanja

Kaj M2X dela drugače?

M2X pristopa k fitnesu na edinstven način, s prilagojenimi programi za vsakega posameznika, ki zajemajo treninge, prehranske načrte in psihološko podporo. Naši visoko usposobljeni strokovnjaki uporabljajo najnovejše tehnologije za učinkovito merjenje napredka in prilagajanje treningov. Smo ponosni na izjemne rezultate naših članov, ki jih dosegamo z motivirano skupnostjo in celostno obravnavo, ki poleg fizične kondicije vključuje tudi prehrano, počitek in duševno zdravje.

Katere vrste vadb so vključene v program ?

V našem programu so vključene različne vrste vadb, ki so prilagojene vaši individualni sposobnosti in ciljem. Vadbe vključujejo kardio trening, trening za moč, funkcionalni trening, in vaje za gibljivost. Vsak trening je zasnovan tako, da je učinkovit in zabaven, hkrati pa varen in prilagojen vašim osebnim potrebam.

Ali mi bo na voljo osebni trener ?

Da, v programu  vam bo na voljo osebni trener, ki bo skrbel za vaš napredek, vam pomagal pri usklajevanju vadb in prehrane, in vam nudil podporo skozi celotno pot.

Ali je program ‘Priprava na Poletje’ primeren za vse starostne skupine ?

Da, naš program je zasnovan tako, da je primeren in zasnovan tako, da je varen za vse starostne skupine. Ne glede na to, ali ste mladostnik, odrasel ali v zrelih letih, boste na pravem mestu.

Ali potrebujem posebno opremo za vadbo?

Vaje boste izvajali v naši telovadnici, kar pomeni, da ne potrebujete ničesar razen dobre volje in športnih oblačil.

Kako se lahko obrnem na trenerja ali prehranski svetovanje, če imam vprašanja ali potrebujem podporo ?

V našem programu  smo se zavezali, da bomo našim članom nudili neprestano podporo. Vaš osebni trener in prehranski svetovalec bosta na voljo preko e-pošte in preko WhatsApp skupine, poleg tega pa boste imeli redne sestanke za spremljanje napredka. Prav tako smo zelo dejavni v naši Facebook skupini, kjer lahko zastavite vprašanja, delite svoje izkušnje in dobite takojšnjo podporo od celotne skupnosti. Vaše zadovoljstvo in uspeh sta naša največja prioriteta, zato smo vedno tu za vas, da vam pomagamo na vaši poti do boljšega zdravja in počutja.

Kakšna je vloga kineziologije v programu?

Kineziologija je ključno orodje našega programa, saj nam pomaga razumeti, kako se vaše telo giblje in kako lahko izboljšamo vašo učinkovitost in zmanjšamo tveganje poškodb. Na podlagi kineziološke ocene lahko prilagodimo vaš program, da je najbolj učinkovit in varen za vas.

Imaš še kakšno vprašanje?

Pošlji nam email na [email protected] ali nas pokliči na 069 704 839.
Vedno pa nas lahko obiščeš v M2X gym-u.

PRIJAVA

PRIJAVI SE ŠE DANES!

  Logo M2X Club - Fitnes Maribor

  Smo skupnost, ki gradi na dobrih odnosih med člani, ki se spoznajo na vodenih vadbah ter se spodbujajo, si pomagajo, ne obsojajo ampak ponekod med seboj ustvarijo zgolj zdravo konkurenco.

  Logo M2X Club - Fitnes Maribor

  Smo skupnost, ki gradi na dobrih odnosih med člani, ki se spoznajo na vodenih vadbah ter se spodbujajo, si pomagajo, ne obsojajo ampak ponekod med seboj ustvarijo zgolj zdravo konkurenco.

  © M2X CLUB 2023. Vse pravice pridržane. Spletno trgovino je izdelala OnOff Kreativna Agencija.
  Politika piškotkov | Politika zasebnosti

  © M2X CLUB 2023. Vse pravice pridržane. Spletno trgovino je izdelala OnOff Kreativna Agencija.
  Politika piškotkov | Politika zasebnosti